密碼:
注冊找密碼我的瀏覽
設首頁加收藏加書簽 ______

首頁每天學英語新概念六級音標詞匯語法四級研究生大學高中初中小學少兒演講有聲圣經VOA商務雅思

您所在的位置: 大耳朵首頁 > 聽力資料 > 在線視聽資料 >...> 英語四級考試 > CET4歷年聽力 > 正文

站內搜索:

小提示:學單詞背單詞請到大耳朵免費在線背單詞系統
separately/['sepərətlɪ]/ ad. [表]分開, 不相連, 分隔, 分離, 不同, 單獨...

大學英語四級(CET4)歷年聽力t_cet4_199606

Section A
Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
Example:
you will read:
A)At the office
B)In the waiting room
C)At the airport
D)In a restaurant
From the conversation we know that the two were talking about some work they had to finish in the evening.This is most likely to have taken place at the office.Therefore,A)"At the office"is the best answer.You should choose [A] on the Answer sheet and mark it with a single line through the centre.
Sample Answer [A][B][C][D]
1.
A) Place another order.
B) Call to check on it.
C) Wait patiently.
D) Go and find the furniture.
2.
A) She doesn't need the job.
B) She hasn't got a job yet.
C) She has got a good job.
D) She is going to start work soon.
3.
A) She got home before 9 o'clock.
B) She had a bad cold.
C) She had a car accident.
D) She was delayed.
4.
A) She hasn't gone camping for several weeks.
B) She likes to take long camping trips.
C) She prefers not to go camping on weekends.
D) She often spends a lot of time planning her camping trips.
5.
A) A writer.
B) A teacher.
C) A reporter.
D) A student.
6.
A) She has not heard of Prof. Johnson.
B) She has not heard of Prof. Johnson's brother.
C) She is a good friend of Prof. Johnson's brother.
D) She does not know Prof. Johnson's brother.
7.
A) Coming back for a later show.
B) Waiting in a queue.
C) Coming back in five minutes.
D) Not going to the movie today.
8.
A) He has got a heart attack.
B) He has unharmed.
C) He was badly hurt.
D) He has fully recovered from the shock.
9.
A) The man went to Australia during Christmas.
B) The man visited Australia during the summer vacation.
C) The man didn't have a good time because of the different weather.
D) The man remained home while his parents went to see his uncle.
10.
A) To attend a party at a classmate's home.
B) To do homework with her classmate.
C) To attend an evening class.
D) To have supper out with her classmate.
Section B
Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.
Passage One
Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
11.
A) He fell into the river but couldn't swim.
B) He fell into the river together with his bike.
C) He had his foot caught between two posts in the river.
D) He dived into the river but couldn't reach the surface.
12.
A) He jumped into the river immediately.
B) He took off his coat and jumped into the water.
C) He dashed down the bridge to save the boy.
D) He shouted out for help.
13.
A) He asked what the young man's name was.
B) He asked the young man to take him home.
C) He gave his name and then ran away.
D) He thanked the young man and then ran away.
Passage Two
Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.
14.
A) Alcohol helps develop people's intelligence.
B) Heavy drinking is not necessarily harmful to one's health.
C) Controlled drinking helps people keep their wits as they are.
D) Drinking, even moderately, man harm one's health.
15.
A) Worried
B) Pleased
C) Surprised
D) Unconcerned
16.
A) At a conference.
B) In a newspaper.
C) On television
D) In a journal.
Passage Three
Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
17.
A) To seek adventure there.
B) To be with her mother on Christmas.
C) To see the animals and plants there.
D) To join her father on Christmas.
18.
A) She was seriously injured.
B) She survived the accident.
C) She lost consciousness.
D) She fell into a stream.
19.
A) To avoid hostile Indians.
B) To avoid the rain.
C) To avoid the strong sunlight.
D) To avoid wild animals.
20.
A) They gave Julia food to eat.
B) They drove Julia to a hospital.
C) They invited Julia to their hut.
D) They took Julia to a village by boat.

聽力原文
Section A
1.
M: I haven't received the furniture I ordered yet. Maybe I should call to check on it.
W: Don't worry. It takes at least a week to arrive.
Q: What does the woman think the man should do?
2.
M: Congratulations! I understand you've got a job. When will you start to work?
W: You must be thinking of someone else. I'm still waiting to hear the good news.
Q: What does the woman mean?
3.
W: If it hadn't been snowing so hard, I might have been home by 9 o'clock.
M: It's too bad you didn't make it. Jane was here and she wanted to see you.
Q: What happened to the woman?
4.
M: Janet is quite interested in camping, isn't she?
W: Yes, she often goes for weeks at a time.
Q: What does the woman say about Janet?
5.
W: Good evening, Professor David. My name is Susan Gray. I'm with the local newspaper. Do you mind if I ask you a few questions?
M: Not at all. Go ahead, please?
Q: What is Susan Gray?
6.
M: Do you know Professor Johnson's brother?
W: I've never met him, but I've heard that he is as well-known as Johnson herself.
Q: What do we learn from the woman's reply?
7.
W: The movie starts in 5 minutes and there's bound to be a long line.
M: Why don't we come back for the next show? I'm sure it would be less crowded.
Q: What is the man suggesting?
8.
W: Were you hurt in the accident?
M: I was shocked at the time, but wasn't hurt at all. My bike was totally damaged though.
Q: What do we know about the man?
9.
W: Where were you on Christmas David? I called you several times and nobody was home.
M: My parents and I traveled to Australia to visit my uncle. It was quite an experience to spend Christmas in summer.
Q: What do we learn from this conversation?
10.
M: It's seven o'clock already. Mary should be home by now.
W: Oh. I forgot to tell you that she called this afternoon and told me that she was going to a party at her classmate's house and wouldn't be home until 10.
Q: What did Mary say she was going to do?
Section B
Passage One
A young man who refused to give his name dived into the river yesterday morning to save a twelve-year-old boy. The boy ran away after he was rescued. He had been swimming in the river and had caught his foot between two concrete posts under the bridge. He shouted out for help, At the time a young man was riding across the bridge on his bicycle. He quickly got down and dived into the river. He then freed the boy's foot and helped him to the river bank where a small crowd had collected. The boy thanked his rescuer sincerely, then ran off down the road. He was last seen climbing over a gate before disappearing over the top of the hill. The young man who was about 20 years of age said, "I don't blame the boy for not giving his name. Why should he? If he wants to swim in the river, that's his business. And if I wanted to help him, that's mine. You can not have my name either." He then ran back to the bridge, got on his bicycle and rode away.
Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
11. What happened to the 12-year-old boy?
12. What did the young man do when he saw the boy in danger?
13. What did the little boy do after he was rescued?
Passage Two
Researchers have discovered a link between drinking and thinking. A moderate amount of alcohol may help us keep our mental abilities as we age. Brain scans show alcohol abuse kills brain cells. But little is known about the effects of life-long drinking. So moderate drinkers may want to toast new findings from researchers at Duke, and Indiana Universities. Dr. Joe Christian of Indiana Universities says men who have one or two drinks each day retain slightly stronger comprehension skills than the non-drinker or the heavy drinker. The doctor and his colleagues gave mental tests to nearly 4000 male twins between the ages of 66 and 76. The moderate drinkers had slightly better reasoning ability than their brothers who drink more or less. Other studies have found that alcohol in moderation can help the heart. But alcohol abuse can cause bone loss and other health problems. This study was presented at an alcoholism meeting in San Antonio.
Questions 14 to 16 are based on the passage you have heard.
14. What has recent research found about drinking?
15. How would moderate drinkers feel about the new research findings?
16. Where was the result of the study first made public?
Passage Three
On Christmas Eve 1971, Julia Smith was taking a flight in Peru with her mother to join her father, a Professor, who was an expert on the jungle and plants and animals living there. Unfortunately, the plane crashed in a storm. The passengers all died except Julia who only had a few cuts. She was determined to survive. She had no map, only a bag of sweets and her torn clothes. She found a stream and followed it, trying to keep in the shade as much as possible, because she had no hat. For ten days, she walked along the river, eating fruits from the trees. At night she slept near the river bank, on the ground which was wet from the rain. She often felt weak, but she refused to give up. On the 10th day, she arrived at a small but. The three Indian hunters who visited the hut every two weeks rescued her and took her by boat to a small village from where she was flown to a hospital. She was safe at last.
Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
17. Why was Julia taking a flight in Peru?
18. What happened to Julia after the plane crash?
19. Why did Julia try to stay in the shade when she walked along the river?
20. What did the three Indian hunters do?
參考答案
Part I
1.C 2.B 3.D 4.B 5.C
6.D 7.A 8.B 9.A 10.A
11.C 12.A 13.D 14.C 15.B
16.A 17.D 18.B 19.C 20.D
您是否對這篇資料想說點什么?歡迎評論或者糾錯,或者提交填空題答案! 您也可以立即
共有0人向本資料提供了聽力原文,其中被采用了0篇,當前有0篇待審批,有0篇未被采用! 查看明細>>
如果您有更好的聽力原文,歡迎提供給大耳朵,如果被采用,您將獲得20到100金幣的獎勵!
CET4歷年聽力
高瞻遠矚
放眼全球
推薦資源
最新社區精華帖子更多>>
  • 走遍美國教學版
    走遍美國教學版
  • 哈利學前班[英語兒歌]
    哈利學前班[英語兒歌]
  • 海綿寶寶 英文版
    海綿寶寶 英文版
  • 風中的女王第1季
    風中的女王第1季
經典學習方法更多>>

聽力排行

試題

視聽

歌曲

電影

高考聽力模擬2707-09
04 British and American Police Officers
初中英語情景反應
06年12月四級聽力19-21
cet409061922
初中英語對話理解
03年6月六級聽力17-20
高考聽力模擬4917-20
高考聽力模擬3908-09
大學四級對話理解
星火考研詞匯記憶指南Lesson09
VOA常速和文本 Thanksgiving Day(20131201)
BBC News新聞 20090413
新概念英語MP3第二冊第39課
VOA慢速 People in America - Doctor Spock, 1903-1998_ The World’s Most Famous Baby Doctor 09-3-15
BBC News新聞 20110524
搬運工
VOA慢速20080502 AMERICAN MOSAIC - Greg Mortenson Builds Schools, and Hope, in Afghanistan and Pakistan
英語經典美文背誦100篇036-040
商務英語情景口語100主題087
我一無所有【保鏢】
知行英語歌曲精講:Moorlough Shore The Corrs 愛爾蘭民謠的純樸、干凈(聽歌學英語 listen and Share)
North - California dreaming
John Reid - Whatever It Takes
Taylor Swift - Everything Has Changed (Remix) [feat. Ed Sheeran]
知行英語歌曲精講:I Wish You Love-小野麗莎 (聽歌學英語 listen and Share)
Super Junior 《Sorry Sorry》
海微綠,心微藍Jaymay - Sea Green, See Blue
081女士Lady--肯尼羅杰斯
INTHEMORNING(BEEGEES)
小熊維尼與跳跳虎英文版 第一季 第1集
巴布工程師英文版 第1集 小貓阿皮不見了
小伙伴英語兒歌 第1集 小星星
酷艾英語系列之光棍節
看電影學英語系列之冒牌家庭
海綿寶寶全集 第1集
小馬寶莉 第1集
幼兒雙語兒歌系列之ABC字母歌
Bingo教你說美語之如何用英語敘舊
Hello Teddy洪恩幼兒英語1
聽力資料目錄導航
聽力測試 英語詞匯 英語口語 考試英語 品牌英語 大學教材 其他教材 商務英語 廣播英語 兒童英語
歷年中考聽力
初中中考模擬
歷年高考聽力
高考聽力模擬
歷年四級聽力
歷年六級聽力
四級聽力模擬
小學  初中
高中  四級
六級  考研
托福  GRE
星火記憶單詞
用Mp3背單詞
劉毅詞匯記憶
情景英語口語
4+1聽力口語
出國實用會話
英語口語8000句
新東方900句
美語聽力與發音
ABC到流利口語
口譯考試
劍橋考試
中高考考試
大學四六級考試
研究生考試
公共英語考試
英語專業考試
新概念 六人行
賴世雄 許國璋
走遍美國 越獄
瘋狂英語 沛沛
語法講座 動感
大山英語 探索
千萬別學英語
大學英語聽力
大學英語精讀
全新版 21世紀
新視野 實用綜
大學體驗 新編
成人自考 step
Listen this way
廣州版小學英語
廣州版初中英語
劍橋少兒英語
朗文3L看聽學
Goforit新目標
高中英語課本
進階聽說教程
商務英語300句
VOA商務英語
商業英語視頻
中級商務英語
初級劍橋證書
新編劍橋英語
劍橋英語精華版
2007年VOA慢速
VOA中級美語
美國習慣用語
VOA流行美語
澳廣播英語講座
在線大學課堂
VOA視頻節目
寶寶ABC
棒棒英語
哈哈美語
LittleFox兒歌
英語兒童故事
380英語小故事
1035個英語單詞
?
免責聲明:本站只提供資源播放平臺,如果站內部分資源侵犯您的權益,請您告知,我們會立即處理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵英語  京ICP備10010568號 | 京公網安備 11010802020324號

微信掃一掃手機學英語 關閉
微博掃一掃手機學英語 關閉
QQ掃一掃手機學英語 關閉
快乐十分玩法与奖金表 带江西快3的app 陕西十一选五任六推荐 华东15选5中奖规则 大发快三下载网站 期期必中三个半波 江西多乐彩11选五走势图 快乐8是合法网站吗 股票配资平台是怎么赚钱 广西11选5预测 排列3平台 0.242933s